Oglas za koordinatorja/koordinatorko projektov v Kulturnem centru Danilo Kiš
Oglas za koordinatorja/koordinatorko projektov v Kulturnem centru Danilo Kiš

Oglas za koordinatorja/koordinatorko projektov v Kulturnem centru Danilo Kiš

Iščemo osebo, ki bo prevzela odgovornost za koordinacijo različnih projektov v navdihujočem Kulturnem centru Danilo Kiš. V svoji vlogi boste sodelovali pri upravljanju projektnega proračuna, projektni administraciji in komunikaciji ter organizaciji dogodkov.

Od vas pričakujemo:

  odlične pisne in ustne komunikacijske sposobnosti v slovenskem in angleškem jeziku ter obvladanje osnovne komunikacije v srbskem, hrvaškem, bosanskem ali črnogorskem jeziku, pri čemer bodo kandidati/kandidatke z boljšim znanjem jezikov imeli prednost.

 

   odlično obvladovanje programov Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).

 

   temeljito poznavanje spletnih orodij, kot so Google Forms, Canva, Zoom, ter družbenih omrežij, kot sta Facebook in Instagram. Poznavanje ostalih družbenih omrežij, kot so X, TikTok in LinkedIn, je prednost.

 

   izkušnje s prijavami na razpise Evropske unije na področju kulture (s poudarkom na programu Ustvarjalna Evropa) ter z javnimi razpisi v Sloveniji za nevladni sektor in s procesom izvajanja, administracije in komunikacije projektov.

 

   zaključeno visokošolsko izobrazbo, pri čemer bodo diplomanti družbeno-humanističnih smeri deležni prednosti.

   razumevanje družbe in odprt ter angažiran odnos do kulturnih vprašanj in človekovih pravic.

Prednost bodo imele:

   osebe s statusom samostojnega kulturnega delavca/delavke v kulturi.

  težje zaposljive kategorije, kot so ženske po 45. letu starosti. 

Nujno je, da razumete, zakaj se prijavljate na razpis v nevladni organizaciji na področju kulture, in da vaša motivacija ni zgolj posledica trenutne brezposelnosti. Zaželeno je, da ste seznanjeni z likom in delom pisatelja Danila Kiša ter da ste prebrali vsaj eno njegovo delo.

Kulturni center Danilo Kiš je organizacija, ki se nanaša na ime in delo pisatelja Danila Kiša, in uspešno deluje že od leta 2010. Delujemo na številnih področjih, vključno s promocijo večkulturnosti in medkulturnega dialoga, z literarno in medijsko produkcijo, neformalnim izobraževanjem in usposabljanjem, raziskovanjem humanistične misli, družbeno kritiko ter s promocijo človekovih pravic. Naša organizacija se zavzema za ustvarjalnost, drzno razmišljanje, aktivizem in ponosno podpira manjšine ter ranljive skupine

Ponujamo:

   delovno mesto za polovični delovni čas oziroma honorarno delo v obsegu 80 ur na mesec.

   plačilo, ki je sorazmerno s plačilom v javnem sektorju za isto oz. podobno delo in odvisno od stopnje samostojnosti pri delu.

   popolnoma fleksibilno delo z možnostjo dela od doma, zanimivo in razgibano delo, ki vključuje pogoste obiske kulturnih dogodkov, potovanja in srečevanja v kulturi ter nenehno izpopolnjevanje.

   možnost napredovanja in usmerjanja v področje, ki vas najbolj zanima.

   dolgoročno sodelovanje in vključitev v ožjo ekipo Kulturnega centra Danilo Kiš, ki bo soustvarjala naše projekte in programe.

Kako se prijaviti?

Če ste strastna, samoiniciativna in prodorna oseba ter predvsem »zvest in iskren tovariš, ki drži svojo obljubo«, vas vabimo, da nam pošljete svoj življenjepis in motivacijsko pismo na e-naslov skcdanilokis@dkis.si. Prijave sprejemamo do 30. 11. 2023.

Pridružite se nam pri spreminjanju družbe na bolje s pomočjo ustvarjalnosti, kulture in umetnosti ter s posebno skrbjo za etnične manjšine in vse ranljive skupine!

 

Max Laeuger, Baden-Baden
Foto: Silvana Marijanović